Le Zbor // 3.12.// Art radionica Lazareti

15181574_10153869369040981_7457658586335287378_n

trećeg dvanaestog u posjetu Gradu stiže Le Zbor, a sve u sklopu našeg programa Muzički protuotrov.

U Art radionici Lazareti s početkom u 20 h prikazat ćemo film God save Le Zbor, a potom će uslijediti koncert tj tulum s grupnim pjevanjem.

Le Zbor je prvi mješoviti ženski, lezbijsko feministički zbor u regiji i uopće u ovom dijelu Europe, krasi ga glas o savršenom spoju kulturno umjetničkog aktivizma i lakih nota. S pravom se može reći da se od 2005. otkako djeluje, etablirao kao promotor ljudskih prava i kulturno-umjetničkog aktivizma među mlađom urbanom populacijom, a i šire. Le Zbor broji petnaestak članica/pjevačica a nastupa a capella i uz pratnju benda.
“Hrvatske budnice” prvi je album Le Zbora izdan by Dirty Old Records 2012. godine kojim se zaokružuje šest godina djelovanja zbora. Dvanaest nezaboravnih Le Zbor hitova, sedam ilustracija u kojima Helena Janečić vizualno interpretira pjesme Le Zbora i origami dizajn Kune Zlatice – Le Zbor paketić je spreman za vizualno-auditivni doživljaj.
Prije upotrebe posavjetujte se s liječnicom ili ljekarnicom radi mogućih kontraindikacija i nuspojava. Proizvod je dostupan u svim boljim prodavaonicama cd-a, i bez recepta. Sluša se na repeat i uz glasno pjevanje.

Program ARL omogućuju i podržavaju Ministarstvo kulture RH, Grad Dubrovnik, Županija Dubrovačko-neretvanska, Zaklada Kultura nova, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Zaklada FACE Croatia.