BitchBlack Season Closing @ Lazareti w/ Denis T.

981726_858467660846960_125483762653239968_oNakon što je završio glazbenu školu, Denis Tičić a.k.a. Denis T. je svoj glazbeni opus dugi niz godina provlačio kroz perkusije mijenjajući lokalne bendove.

Loopovi i linije kojima je se izražavao su bile zapravo paralela sa elektronikom i pozadinskom željom za izbacivanjem cijele priče u prvi plan. Pionir kao umjetnik, ali penzioner kao slušatelj, Denis je zapravo prototip modernog umjetnika koji konstantno traži izražavanje kombinirajući pomno probrane radove spajajući ih jedinstvene zvukove.
Rijetko viđena percepcija underground cjeline je zapravo ono što najviše zrači iz njegovih radova, a dominacija bas linije i dubokog zvuka u konbinaciji sa tehničkom potkovanošću popoločanom dugogodišnjim iskustvom u perkusijama čine ubojitu kombinaciju na plesnom podiju, dajući mu nesvakidašnju svježinu.
Savršen time-ing je zapravo pravi opis njegovog glazbenog izričaja, što se može i primjetiti u njegovim promo uracima, koje svoj put traže kroz plesni podij, jer kako sam kaže, to je mjesto odakle dolazi sva energija…

Vidimo se na zatvaranju sezone – u zatvorenom
Uprava