Koncertna promocija albuma – Klapa Kaše

1528486_10152079381627770_837976784_nPotaknuti davnim pjevom dubrovačkih gospara i pažljivo osluškujući bilo Straduna, trojica dubrovačkih studenata početkom 2007. okupila se oko gitare i mandoline, samo s jednim ciljem – pjevati!

Od komina do amfiteatra, od volta do pozornice, klapa je rasla i jačala, dolazili su i odlazili prijatelji; ali prava vatra se nije ugasila. Dapače, plamtjela je sve jače i dovela do prve vrleti glazbenog života – prvog nosača zvuka.

“Kada nijesmo znali đe se vratit’, tinjao je uvijek isti lik”; pjevali smo i plakali u istom tonalitetu; i pomno godinama gradili ovaj nosač zvuka. Pjesme su nastajale tiho i tajno, ali i glasno u žamoru betula. I kad smo već skupa odrasli i postavili se na noge, odali smo poštovanje svojim idolima, i to na jedini način koji umjemo u pjesmama. Sjetili smo se tako klape Maestral (Da je ljubav ća je more) i Linđo-N (Poslanica Gradu), Buca i Srđana (Jedina dođi) te naravno Trubadura (Laku noć moja zoro bajna).

“Najlakše je svoju zvijezdu pratit”. U ovim riječima saželo se sve što smo do sad gradili.

Naš “Rego” je tu. U subotu 31. siječnja s početkom u 20:00 sati u prostorijama Kluba Lazareti održati će se koncertna promocija našeg prvog nosača zvuka. Čast nam je što će na promociji sudjelovati istaknuta imena glazbene scene i to gospari: Jakša Fiamengo, Đelo Jusić i Viktor Lenert.

Osim “Brune” našeg prvog singla za koji smo snimili i spot, izvesti ćemo i ostale pjesme sa albuma:

1. Moja jedina
2. Bruna
3. Da je ljubav ća je more
4. Nima više tvoga broda
5. Iza duga puta
6. Laku noć, moja zoro bajna
7. Jedina dođi
8. Izašla je zelena naranča
9. Poslanica Gradu
10. Pjesma Dubrovniku

Veselimo se Vašem dolasku!