BitchBlack Autumn Showcase

Lazareti-final1Stigla je jesen. Nekako je inspirativna sama po sebi, no ono što ju čini posebnom je uvijek bila neka priča koja ju zapravo i čini takvom. Skupa s njom počinje i naša priča kojom putujemo kroz zimu, svraćamo do proljeće na pokoji ples i tako vozimo skroz do ljeta..
Mi smo se doduše pripremili za ovo putovanje na najljepši mogući način: selekcijom finog i kvalitetnog zvuka. U goste nam dolaze renomirani umjetnici kako iz Hrvatske, tako i šire, no kao i svake godine, i ovu sezonu otvaramo rezidenturom, perjanicama koje su temelj našeg malog pokreta, stoga bi bio red nešto o njima i reći…

Anada je prvenstveno dama sa finim manirima. Glazbeno educirana, redovito posjećuje kvalitetne festivale i kako voli sama za sebe reći, ne podliježe trendovima. Vrti isključivo ploče, uvijek svježa i zvukom orijentirana na underground house. Iznimno ponosni što vozi s nama, jer njezina glazba inspirira..
Denis T. je i dalje naša najveća uzdanica. U samo dvije godine postavio je temelje na kojima uspješno gradi svoj put. Uredna produkcija, najavljena su izdanja, odlične svirke, rezidentura Elektrolize…sve ide kako treba i bez preskakanja.
Valjalo bi još spomenuti da Denis ima svoj band kojem drži ritam bubnjevima.
Tu je još i Torres, stari pas sa par novih trikova. Kažu da kad stari pas laje, treba vidit šta je. Strasti mu i dalje ne fali, a to je najbitnije…

Valjalo bi još napomenuti da klub kao takav i dalje nastojimo osvježiti, stoga se ovaj puta selimo u mali prostor, zvuk pojačavamo kao i uvijek, a vizualni dio ćemo srediti u procesu..

Ekipno smo više podložni vožnji nego špiciranju, stoga nam se pridružite na otvaranju…

Ljubav na najjače